3e Keesdag 2017; Het Grote Sprookjesfeest

Dit jaar worden sprookjes werkelijkheid! Want ook in 2017 valt het 3e Keesdag weer op 27 december. Ooit begonnen bij poppodium Ekko, toen Tivoli Oude Gracht. In 2017 is 3de Keesdag alweer toe aan zijn vierde editie in TivoliVredenburg.  Ook dit jaar is de Ronda de dag na Kerst weer het decor voor het vrolijkste feestje van het jaar. Grootfeestmeester Kees serveert een verzameling feestdeunen waar je met het grootste plezier de blaren van op je voeten danst. 

Dit jaar dans je de horlepiep met Klein Duimpje, de polonaise met Assepoester en de doe je de hoepsasa met een Zeemeermin. Want dit jaar is 3e Keesdag een groot sprookjesfeest. Naast alle sprookjesfiguren komen ook de mannen van de Deun van Seun langs als speciale gasten!

Bekijk hier de foto’s van 3e Keesdag 2014, 3e Keesdag 2015; Kees in Space en 3e Keesdag 2016; Tussen Kunst en Kees.

Bazzookas

3e Keesdag is van zichzelf natuurlijk al een groot FEEST. Om de FEEST-stemming nog verder te verhogen heeft Kees zijn ook de Bazzookas uitgenodigd.
De Bazzookas spelen een vrolijke mix van Ska en Punk in zowel onze moerstaal . Ik heb gehoord dat Assepoester haar glazen muiltjes al heeft uitgedaan om eens even flink te skanken bij deze band. De band bestaat sinds 2009 en is geformeerd uit leden van The Palookas en VanKatoen. Ze zijn deze zomer op menig festival in binnen en buitenland (bijvoorbeeld Sziget en zelfs Australie) te vinden.

Dus trek je rode schoentjes maar alvast uit de kast!

Kaarten voor 3e Keesdag 2017 kun je vanaf donderdag via de site van TivoliVredenburg bestellen!

Pin It on Pinterest

Share This