3e Keesdag 2019; Kees op Zee

Ankers los want er is FEEST in zicht! Op 27 december is het namelijk weer 3e Keesdag. Hopelijk heb je zeevaste benen want het thema is deze keer Kees op Zee. 3e keesdag kees op zeeNa 2 (ahum..)feestdagen opgescheept te zitten met je gourmetstel is het de 27ste weer tijd om de Tivoli-Vredenburg te enteren voor een echt  FEEST. Kees heeft dit jaar zoals een echte zeerover betaamd de zeven zee├źn bevaren om een schatkist aan goede deunen bij elkaar te verzamelen. Het belooft weer het FEEST van het jaar te worden. Zo’n FEEST waar zelfs de beste zeelui niet aan wal blijven staan maar zich mengen in een polonaise recht door zee. Kees gooit alle trossen los. Van zeemeerminnenhoempa naar piratenmetal en meeuwenpolka. Zelfs walvissen kunnen niet anders dan meedeinen van bakboord naar stuurboord en anders om. I only zee this once: Wees er vlot bij want je wilt zeker niet tussen wal en schip belanden. Kaarten voor 3e Keesdag zijn vanaf nu te koop via de site van Tivoli Vredenburg.

Speciale gast: Captain Keith

Captain Keith als speciale gast op 3e keesdag 2019Op 3e Keesdag 2019 zal Captain Keith als speciale gast het podium enteren. Sommigen zullen de feest-kapitein al kennen van Lowlands alwaar hij al een aantal jaar op zondagnacht de Lima op zijn kop zet.
Speciaal voor 3e Keesdag heeft Captain Keith weer een aantal piratenklassiekers opgedoken.

 


Pyrates!

Kees van Hondt komt natuurlijk niet alleen naar TivoliVredenburg. Kees gaat in zee met de band Pyrates! Deze Folk-Piratenband zal het Pyrates op 3e keesdagvoorprogramma verzorgen. ARRRR!

Kaarten voor 3e Keesdag 2019 kun je via de site van TivoliVredenburg bestellen!

Pin It on Pinterest

Share This