3e Keesdag 2018; Kees in het Chinees

Kees van Hondt is natuurlijk al jaren de messias van het betere FEEST. Deze keer reist onze Kees in zijn roeping om het FEEST te prediken naar China af. Want tja, Kung-Fu is wat anders dan de Hoepsasa. Hoewel het schijnt dat Bruce Lee, naast dat hij een begenadigd vechter was, ook wel wist hoe een goede polka klonk. Ook het Terracotta leger liep in het oorspronkelijke ontwerp met de armen recht vooruit gestrekt zodat ze hun hand op de schouder van hun voorganger konden leggen. Een ander Chinees fenomeen zijn crowdsurfende draken tijdens het Chinees nieuwjaar. Genoeg kruidige ingredienten voor een mooi FEEST.

Kees in het ChineesKees belooft hoe dan ook er weer een FEEST van te maken waar het vuurwerk vanaf spat. Zodoende zal 2018 de boeken in gaan als jaar van de Hondt.

Kaarten voor 3e Keesdag zijn vanaf nu te koop via de site van TivoliVredenburg

Bekijk hier de foto’s van 3e Keesdag 2014, 3e Keesdag 2015; Kees in Space en 3e Keesdag 2016; Tussen Kunst en Kees.

Ooostblok

Op zijn reis door China neemt Kees van Hondt de band Oostblok aan zijn zijde mee.
Bij alleen de gedachte aan Balkanmuziek krijgen de leden van Ooostblok een feestgevoel. Al vroeg in hun leven kwamen ze in aanraking met de goede deunen uit de Balkan en het vrolijke effect ervan.  Deze energie dragen de jongens graag over aan hun publiek. Dit merk je tijdens de optredens: Dansen gegarandeerd! Of zoals ze in China zouden zeggen: Fa Kin Su Pah

Kaarten voor 3e Keesdag 2018 kun je via de site van TivoliVredenburg bestellen!

Pin It on Pinterest

Share This