Er zijn al veel films over gemaakt. Maar afgelopen zondag gebeurde dan echt. Buitenaardse wezens kwamen de aarde veroveren. Niet met oorlog, maar met FEEST! Kees van Hondt had ze namelijk uit genodigd voor de enige aardse FEESTdag die er toe doet: 3e Keesdag.

Maar bij TivoliVredenburg stonden niet alleen vliegende schotels geparkeerd. Ook veel aardse FEESTgangers wisten waar ze het FEEST van het jaar moesten vinden. 3e Keesdag was dit jaar stijf uitverkocht.
Naast diverse aliens, robots en andere ruimtereizigers had Kees zijn feestvrienden van de BZB meegenomen. Zeg nou zelf; welke band kan het spacende publiek nu beter kennis laten maken met vreugdevolle feestdeunen dan de beste feestband van het universum?

Hierna nam de grote ster van de avond, Kees van Hondt, vanuit zijn vliegende schotel het FEEST over. Direct leek de zaal te zweven.  Vanaf de eerste deun werden de polonaises in gestart, werd er gesprongen en vlogen de opblaasattributen je als kometen om de oren. ‘Dit moet FEEST zijn’ :hoorde je onze buitenaardse vrienden op het podium denken. Ja, dit was FEEST.

Foto’s 3e Keesdag 2015

Vertrouwde deunen werden afgewisseld met de Kees-klassiekers van de toekomst. Duurde dit FEEST maar lichtjaren lang. Maar helaas was het feest om 4:00 uur alweer voorbij. Maar met de foto’s die op de avond gemaakt zijn kunnen we 3e Keesdag toch weer een beetje terug halen.

Foto’s zijn gemaakt door Kees fotograaf Martijn Bouckaert en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming van de eigenaar

Pin It on Pinterest

Share This