Het kapsel van onze Kees van Hondt is genomineerd voor de Gouden Kabouter Award. Deze awards worden elk jaar georganiseerd door Paradiso & DJ fanclub.  Deze awards worden ook wel de ‘Ongelofelijk Onofficiële Oscars van het Nachtleven‘ genoemd. Een hele eer dus om hiervoor genomineerd te zijn!

Onze Kees is genomineerd in de categorie ‘DJ met het slechtste kapsel’. Kees zelf heeft al op de facebookpagina aangegeven dat hij in deze categorie dolgraag wil winnen.

Samen met oa Afrojack en David Guetta ben ik genomineerd voor een Gouden Kabouter in de categorie Dj met het slechtste kapsel. Via deze link kun je je stem uitbrengen (vraag 11). Ik zal jullie er eeuwig dankbaar voor zijn. http://www.goudenkabouter.nl/stemmen-2013/

Er zijn verschillende categorieen waar op gestemd kan worden. Je hoeft alleen niet al deze categorieen in te vullen als je dat niet wilt. Vergeet alleen niet vraag 11 in te vullen en op Kees van Hondt zijn kapsel te stemmen. 11 maart worden de awards uitgereikt in Paradiso.

UPDATE 12-3-2013 00:30 uur:


Zojuist heeft Kees van Hondt  in Paradiso een Gouden Kabouter mogen ontvangen voor het slechtste kapsel. Kees bedankt zijn kapper Niels en jullie voor het stemmen!

Pin It on Pinterest

Share This